Traditionele, degelijke kippenhokken van Twentse makelij

Kippenren maken

Bent u voornemens om een kippenren te maken? Kijk dan eens naar de mogelijkheden van Landhuis Kippenhokken en laat u ontzorgen.
Op een degelijke manier bouwen wij kippenhokken op maat.

Kippenren modellen
Naast maatwerk bieden wij een assortiment met standaard kippenrennen, klik hier voor de mogelijkheden en kosten. De standaard kippenren is voorzien van 18mm douglashout en heeft de afmetingen: 1.5 x 1 x 1.8 meter voor € 735,= excl. BTW.

Kippenren op maat
Uw wensen vertalen wij in een stuk vakwerk waar u jaren plezier van heeft. De kippenrennen of buitenverblijven zijn gemaakt van douglashout. Douglashout gaat onbehandeld ongeveer 10 tot 15 jaar mee. Desgewenst voorzien wij de kippenren van dakpannen, fraaie nostalgische afwerking en in de kleur die u wenst.

Degelijke vakwerk
De kippenrennen hebben een robuuste uitstraling en worden traditioneel en degelijk gemaakt. Landhuis Kippenhokken is voornamelijk actief in Twente. De rennen worden in Rijssen gemaakt. Wij kunnen het kippenren bij u thuis plaatsen. Neem eens een kijkje in het fotoboek voor alle mogelijkheden en gemaakte werken. Bij Landhuis Kippenhokken kunnen wij u gegarandeerd voorzien van een degelijk kippenren.