Traditionele, degelijke kippenhokken van Twentse makelij

Kippenhok met ren kopen

Bent u op de zoek naar een degelijke gemaakt kippenhok voorzien van een ren? Ontdek dan de mogelijkheden van Landhuis Kippenhokken. Wij bieden kippenhok te koop aan vanaf € 735,= excl. BTW. De standaard modellen kippenhokken kunt u hier vinden, voor maatwerk kunt u altijd bellen of mailen.

Hok met buitenren
Het model ’traditional’ is voorzien van een nachthok op hoogte en extra te kopen met een nachthok voor de kippen. Het kippenhok heeft genoeg ruimte om kippen te houden. De afmetingen van het hok zijn 1.5 x 1.0 x 1.8 meter. Additioneel kunnen wij het kippenhok voorzien van de kleur verf die u wenst of afwerken met luxere mogelijkheden zoals dakpannen een buitenren of afwijkende maten.

Degelijke gemaakt kippenhok
De kippenhokken worden gemaakt van douglas hout. Dat heeft als voordeel dat het hout onbehandeld ongeveer 10 tot 15 jaar meegaat. Wanneer u het hout laat behandelen of verven en goed onderhoud heeft u jarenlang plezier van het kippenhok met ren. De hokken hebben een robuuste uitstraling en worden traditioneel en degelijk gemaakt.

Actief in regio Twente
Landhuis Kippenhokken is voornamelijk actief in Twente. De hokken worden in Rijssen gemaakt. Wij kunnen het kippenhok bij u thuis plaatsen. Neem eens een kijkje in het fotoboek voor alle mogelijkheden en gemaakte werken. Bij Landhuis Kippenhokken kunnen wij u gegarandeerd voorzien van een degelijk kippenhok met ren.