Traditionele, degelijke kippenhokken van Twentse makelij

Handgemaakt kippenhok van Douglashout

De kippenhokken, konijnenhokken en buitenverblijven worden op maat gemaakt van duurzaam douglashout. Douglashout is een van de hardste houtsoorten die in Europa te vinden is. Het meeste douglashout komt uit Duitsland, Frankrijk, Belgie en Nederland. Over het algemeen gaat douglashout onbehandeld 10 tot 15 jaar mee. Om vergrijzing te voorkomen kunt u het kippenhok of konijnenhok laten schilderen met zwart verf.

Traditioneel gebouwd kippenhok
De kippenhokken zijn op een traditionele manier vakkundig in elkaar gezet en worden bij u thuis afgeleverd en (indien gewenst) bij u geplaatst. Het douglashout heeft een robuuste en nostalgische uitstraling en wordt naast kippenhokken ook gebruikt voor veranda’s, buitenhuizen, pergola’s, vlonders, bruggen en schuttingen. Wij zijn gespecialiseerd in het maken van prachtige, kwalitatief hoogstaande kippenhokken, konijnenhokken en hondenhokken.  Alle modellen zijn eigen ontwerp en worden met de hoogst mogelijke zorgvuldigheid gemaakt. Door het gebruik van kwaliteitsmaterialen (douglashout) kunt u jaren met onze hokken vooruit! Afwijkende maten of eigen ideeën zijn mogelijk.

Maatwerk kippenhok douglashout mogelijk
Kijk eens rond en ontdek de mogelijkheden van een traditioneel kippenhok op maat gemaakt. Een degelijk kippenhok van Twenste makelij, daar heeft u jaren plezier van.
In het fotoboek treft u een verzameling van de soorten hokken en andere buitenverblijven die wij hebben gerealiseerd.

Meer weten over kippenhokken?
Neem dan contact op met 06-58987198 of stuur een e-mail naar info@landhuiskippenhokken.nl